Medewerkers - introductie

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 9:10 PM

Medewerkers

Klik op 'Selecteer medewerker'. Om het overzicht met medewerkers te openen.

Hier vind je de volgende informatie:

• ID - iedere medewerker krijgt zijn eigen ID in Autofox, dit gebeurt automatisch en kan niet worden aangepast.
  • Achternaam.
  • Voornaam.
  • Roepnaam.
  • Adres.
  • Instructeur (vinkje = ja);
  • Actief (vinkje = ja).

Voor een overzicht van alle medewerkers kan je zoeken in je actieve en/of inactieve medewerkers of alle medewerkers.

In het zoekveld kan je op naam van de medewerker zoeken.

Wanneer je een medewerker heb geselecteerd kan je de rest van de gegevens van de medewerker bekijken of bewerken