Medewerkers - Gegevens

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 9:03 PM

Medewerkers Gegevens

Medewerker

Vul hier de naw gegevens van de betreffende medewerker in.

Bankgegevens

Vul hier het bankrekeningnummer van de betreffende medewerker in.

Adres

Vul hier de adresgegevens van de betreffende medewerker in.

Contact

Hier kan je de contactgegevens van de medewerker invoeren. Het e-mailadres of het alternatief "van" e-mail wordt gebuikt bij het versturen van communicatie als dit staat ingesteld op e-mailadres medewerker bij de instellingen.

Autorisatie

Selecteer hier de autorisatiegroep die van toepassing is op de betreffende medewerker.

Voertuig toevoegen

Je kunt een voertuig koppelen door op de groene knop 'toevoegen' te drukken.

Selecteer hier het betreffende voertuig en de bijbehorende categorie. Je kunt een startdatum opgeven en aangeven of dit het primaire voertuig van de betreffende medewerker is.

Functiegegevens

Geef aan of de betreffende medewerker een instructeur is.

Geef aan welke functie de betreffende medewerker heeft.

Geef aan in welke categorieën de betreffende medewerker actief is.

Geef aan over welke rijbewijzen de betreffende medewerker beschikt en op welke datum deze verlopen.

Voer het instructiebewijs op en geef aan op welke datum deze zal verlopen.

Voer het RIS nummer op en geef aan op welke datum deze zal verlopen.

Geef aan op welke datum de arbeidsovereenkomst van de betreffende medewerker zal verlopen.

Geef aan op welke datum het legitimatiebewijs van de betreffende medewerker zal verlopen.

Voer hier het instructeursnummer in TOP op. Dit nummer moet overeenkomen met het nummer in TOP voor een correcte synchronisatie.

Instellingen

Koppel een standaard voertuig aan de betreffende medeweker.

Koppel de medewerker aan de rijschool waarvoor hij werkt.

Voer hier de indiensttredingsdatum in.

Klik op de drie puntjes om het type licentie van de betreffende medewerker aan te passen voor de volgende maand.

Planning

Als je dit vinkje aanzet, mag er overlap van afspraken zijn in de agenda van de betreffende medewerker.

Selecteer hier één van de ingestelde locaties in als afhaallocatie voor deze medewerker.

Selecteer hier de opleidingsproducten die deze medewerker mag geven.

Selecteer hier de opleidingsproductgroepen die deze medewerker mag geven

Regio's

Je kunt regio's koppelen aan deze medewerker door op de groene knop 'toevoegen' te drukken.

Werktijden

Koppel hier een rooster aan de betreffende medewerker. Tevens is het mogelijk om vanuit hier een nieuw rooster aan te maken door op de blauwe knop 'Nieuw Rooster' te drukken.

Vul hier het aantal gewenste uren per week van de betreffende medewerker in.

Vul hier het aantal gewenste uren per week van de betreffende medewerker in.

Vul hier het aantal snipperuren per jaar van de betreffende medewerker in.

Druk op de blauwe knop 'bekijk' om niet beschikbare uren op te voeren voor de betreffende medewerker. Deze uren worden afgeblokt in de agenda van deze medewerker.

Beschikbare uren

Voer hier de beschikbare uren per dag in voor de medewerker. Geef eventueel aan als dat verschilt per even/oneven week. Deze uren worden gebruikt in de rapportage 'Bezetting Medewerkers'.

Overuren

Voeg overuren van de betreffende medewerker toe door op de groene knop 'toevoegen' te drukken. Geef vervolgens aan op welke datum en om hoeveel uren het gaat.

Overige knoppen

Als je op de groene knop 'Standaard Instructeur' drukt krijg je de mogelijkheid om alle leerlingen die de betreffende medewerker als standaard instructeur hebben met een andere medewerker te wisselen.

Als je op de groene knop 'Accountmanager; drukt krijg je de mogelijkheid om alle bedrijven die de betreffende medewerkers als accountmanager hebben met een andere medewerker te wisselen.