Planning - Opleidingen

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:06 PM

Opleidingen / Categorieën

Aan de linkerkant zie je een overzicht van alle categorieën in je systeem.

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Je kunt een nieuwe categorie toevoegen door linksonder te drukken op de groene knop ‘Nieuwe categorie’.

Per categorie kan je gebruik maken van de volgende settings:

Afbeelding met schermopname, wit, Lettertype, tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef hier aan wat de code moet zijn van de betreffende categorie.

Geef hier aan wat de naam is van de betreffende categorie.

Afbeelding met tekst, Elektrisch blauw, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef hier aan of de categorie actief of niet actief is in het systeem.

Geef hier aan welke categoriegroep de betreffende categorie moet worden gekoppeld.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef hier aan wat de standaard lesduur van een agendamoment is binnen deze betreffende categorie.

Geef hier aan wat de standaard examenduur van een examen is binnen deze betreffende categorie.

Als je dit vinkje aanzet, wordt er geen melding meer weergegeven in het leerlingportaal als er nog geen machtiging is afgegeven binnen deze categorie.

Als je dit vinkje aanzet, kun je binnen deze categorie meerdere afspraken op hetzelfde tijdstip bij een instructeur inplannen.

Als je dit vinkje aanzet, kun je binnen deze categorie meerdere examens op hetzelfde tijdstip bij een instructeur inplannen.

Als je hier een instructeur invoert, zal het systeem deze toekennen als standaardinstructeur bij leerlingen die de betreffende categorie als standaardcategorie krijgen.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Voer hier per plansoort het artikel voor facturatie op. Je kunt hier de artikelen selecteren die je hebt opgevoerd onder Instellingen > Producten > Artikelen.

Overige knoppen

Als je op deze knop drukt krijg je de mogelijkheid om alle opleidingsproducten van een betreffende categorie in een keer te koppelen aan deze betreffende categorie.