Rapportages - Planning

Gewijzigd op Di, 6 Aug om 8:40 AM

Planning

In deze rapportage krijg je op basis van het geselecteerde filter het volgende te zien:

• Gemiddeld aantal afspraken per dag
  • Gemiddeld aantal afspraken per maandag
  • Totaal aantal afspraken

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

Selecteer hier het betreffende filter en het datumbereik waarop je wil filteren. Druk tot slot op de zoek knop.

Nieuw filter aanmaken

Je kunt een nieuw filter aanmaken door linksonder op de groene knop ‘Nieuwe filter’ te drukken.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit
Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef het filter een naam.

Afbeelding met tekst, schermopname, diagram, algebra

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan welke categorieën je terug wil zien in het betreffende filter.

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, diagram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan welke lessoorten je terug wil zien in het betreffende filter.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan of je lessen met beschikbare plaatsen, zonder beschikbare plaatsen of alles lessen wil zien in het betreffende filter.

Afbeelding met tekst, schermopname, diagram, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan welke aangepaste lesgroepen je wil zien in het betreffende filter.

Afbeelding met tekst, Lettertype, ontvangst, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan welke theoriecursusgroepen je wil zien in het betreffende filter.

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan welke theorie-examen groepen je wil zien in het betreffende filter.

Data exporteren

Via de Download knop kan je de data exporteren naar Excel, CSV of kopiëren en printen

Afbeelding met schermopname, tekst, software, Multimediasoftware