Rapportages - Inschrijvingen

Gewijzigd op Di, 6 Aug om 9:16 AM

Inschrijvingen

In deze rapportage krijg je op basis van het geselecteerde filter het volgende te zien:

• Gemiddeld aantal inschrijvingen per dag
  • Gemiddeld aantal inschrijvingen per maand
  • Totaal aantal inschrijvingen

Selecteer hier het betreffende filter en het datumbereik waarop je wil filteren. Druk tot slot op de zoek knop.

Nieuw filter aanmaken

Je kunt een nieuw filter aanmaken door linksonder op de groene knop ‘Nieuwe filter’ te drukken.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit
Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef het filter een naam.

Geef aan welke categorieën je terug wil zien in het betreffende filter.

Data exporteren

Via de Download knop kan je de data exporteren naar Excel, CSV of kopiëren en printen