Rapportages - Emails

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 10:43 AM

Zo maak je rapportages van je e-mails. Maak je gebruik van een eigen e-mail server, dan wordt er bij de status altijd verzonden getoond. Maak je gebruik van de Autofox e-mail server, bekijk dan de video.

Email

In Email heb je de mogelijkheid om te filteren. Zo kan je filteren op Ontvanger, Status en Periode.

Bij 'Ontvanger' filter je op leerlingen of bedrijven.

Bij 'Status' filter je op de status van de e-mail; gelezen, afgeleverd, verzonden of mislukt.

Bij 'Periode' selecteer je de data waarvan je de e-mails wilt zien.

Overzicht

In het Overzicht zie je alle e-mails. Via 'Zoeken' kan je zoeken op een specifieke e-mail.

Via 'Exporteren' kan je een Excel of CSV downloaden of het overzicht printen of kopiëren.

Overige knoppen

Via de blauwe knop open je het dashboard van de ontvanger.

Via de groene knop verstuur je de e-mail opnieuw.