Rapportages - Bezetting voertuigen

Gewijzigd op Di, 6 Aug om 9:20 AM

Bezetting Voertuigen

In deze rapportage krijg je op basis van het geselecteerde filter een overzicht van de bezetting van voertuigen op weekniveau te zien.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Selecteer hier het betreffende filter en het datumbereik waarop je wil filteren. Druk tot slot op de zoek knop.

Nieuw filter aanmaken

Je kunt een nieuw filter aanmaken door linksonder op de groene knop ‘Nieuwe filter’ te drukken.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef het filter een naam.

Afbeelding met tekst, ontvangst, Lettertype, algebra

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan welke voertuigen je wil zien als je dit filter gebruikt.

Afbeelding met tekst, schermopname, wit, ontvangst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef aan of alle lessen meegeteld moet worden of dat niet gevulde lessen niet meegeteld moeten worden.

Data exporteren

Via de Download knop kan je de data exporteren naar Excel, CSV of kopiëren en printen.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram