Rijschool - CBR

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 12:31 PM

CBR - koppeling

Voor het leggen van de CBR koppeling dien je de volgende gegevens in te voeren:

• CBR nummer;
  • Gebruikersnaam;
  • Wachtwoord.

Je dient in CBR top een apart account aan te maken voor Autofox, deze gegevens dien je dus op te voeren. Je dient hier dus NIET de gegevens van het hoofdaccount op te voeren.

maak je gebruik van meerdere administraties/Rijscholen, dan kan je er voor kiezen om in de toegevoegde administraties/rijscholen gebruik te maken van de koppeling van de standaard rijschool of kan je gebruik maken van een eigen koppeling.