Rijschool - Adresgegevens

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 12:30 PM

Voor het instellen van je rijschoolinstellingen ga je naar INSTELLINGEN / Rijschool

Algemeen

Vul hier de volgende gegevens in:

• Naam van je rijschool;
  • Algemeen telefoonnummer van je rijschool;
  • Algemeen emailadres van je rijschool;
  • Website van je rijschool.

Druk tot slot rechtsonder in het scherm op de blauwe knop ‘opslaan’.

Adres

Vul hier de volgende gegevens in:

• Postcode + huisnummer en eventuele toevoeging;
  • Straat;
  • Woonplaats.

Bedrijf

Vul hier de volgende gegevens in:

• BTW nummer;
  • KVK nummer;
  • Rekeningnummer 1;
  • Rekeningnummer 2 (indien gewenst).

Het is mogelijk om extra administraties of rijscholen aan jouw Autofox omgeving toe te voegen.

Aanmaken extra administratie/rijschool

Je kunt een extra administratie/rijschool aanmaken door linksonder te drukken op de groene knop 'Nieuwe Rijschool'. Voer vervolgens de betreffende gegevens op en druk vervolgens rechtsonder op de blauwe knop 'opslaan'.

Switchen tussen administratie/rijschool

Indien je meerdere BV'S in het systeem hebt staan kun je voor de instellingen switchen tussen de BV'S door rechtsboven te klikken op de naam van je rijschool.