Taak templates - introductie

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:20 PM

Taak templates

Taaktemplates worden gebruikt in de instellingen van de boekingsmodule en de Workflow-module. Een taaktemplate bepaald wie er welke taak krijgt na een bepaalde activiteit.

Links in het scherm zie je een overzicht van de reeds opgevoerde taaktemplates.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Je kunt een nieuwe taaktemplate aanmaken door linksonder te drukken op de groene knop ‘Nieuwe Taaktemplate’. Vervolgens dien je de volgende stappen op te voeren voor het aanmaken van een taaktemplate:

• Geef de taaktemplate een naam.

• Selecteer de categorie van de taak. Je kunt hier de categorieën selecteren die je hebt aangemaakt in je takenscherm.

• Geef hier de omschrijving van de taak weer.

• Voer hier een eventuele extra opmerking op.

• Selecteer hier de betreffende Medewerkers die de taak moeten krijgen.

• Selecteer hier een groep Medewerkers die de taak moeten krijgen.

Druk tot slot rechtsonder op de blauwe knop ‘Opslaan’.