Bedrijven - introductie

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:08 PM

Bedrijven

Voer hier de branches op waarin jouw zakelijke klanten zich bevinden. Deze branches kan je vervolgens koppelen aan de bedrijven die je in het systeem hebt staan. Vervolgens kan je in het bedrijvenoverzicht filteren op deze branche, het systeem vervolgens alle bedrijven die aan deze branche hangen tonen.

Je kunt een nieuwe branche toevoegen door te drukken op de groene knop 'toevoegen'.

Geef de branche een naam en druk tot slot rechtsonder op de blauwe knop 'Opslaan'.