Planning - Aangepaste lessen

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:04 PM

Aangepaste lessen

Aangepaste lessen gebruik je in Autofox voor het plannen van:

• Nascholing praktijk;
  • Praktische toets;
  • Toets besloten terrein;
  • Alles wat niet standaard is (bijvoorbeeld werk overleg).

Je kunt een nieuwe aangepaste les aanmaken door linksonder op de groene knop 'Nieuwe aangepaste les' te drukken. Binnen een aangepaste les kun je gebruik maken van onderstaande settings.

Hier voer je de naam van de aangepaste les op.

Hier voer je de weergavenaam van de aangepaste les op.

Hier voer je de capaciteit van de aangepaste les op.

Standaard ontvangt een medewerker 100% van zijn loon. Als een medewerker een toeslag krijgt voor deze aangepaste les, voer je hier het bijbehorende percentage in.

Kies hier de kleur die de aangepaste les moet krijgen in de agenda.

Als je dit vinkje aanzet, kun je een ingeplande les van de betreffende aangepaste les niet zien in de cursusagenda/-lijst.

Als je dit vinkje aanzet, wordt de betreffende aangepaste les gemarkeerd als toets en kun je deze gebruiken in het overzicht van de slagingspercentages.

Als je dit vinkje aanzet, wordt de betreffende aangepaste les gemarkeerd als examen.

Selecteer hier het betreffende examenproduct. Dit kan alleen als de betreffende aangepaste les is aangemerkt als examen.

Als je dit vinkje aanzet, wordt de aangepaste les gemarkeerd als nascholingscursus.

Selecteer hier het betreffende nascholingsproduct. Dit kan alleen als de betreffende aangepaste les is aangemerkt als nascholing.

Selecteer hier het betreffende artikel voor facturatie. Je kunt hier artikelen selecteren die je hebt opgevoerd onder Instellingen > Producten > Artikelen.

Selecteer hier het betreffende pakket voor facturatie. Je kunt hier pakketten selecteren die je hebt opgevoerd onder Instellingen > Producten > Pakketten.

Selecteer hier het mailtemplate dat dient als uitnodiging voor de leerling bij de betreffende aangepaste les.

Selecteer hier het mailtemplate dat dient als uitnodiging voor de contactpersoon van het bedrijf bij de betreffende aangepaste les.

Selecteer hier welke bevoegdheid afgegeven moet worden voor de betreffende aangepaste les.

Selecteer hier welk certificaat gegenereerd moet worden voor de betreffende aangepaste les.

Selecteer hier welk vekabest artikel van toepassing is op de betreffende aangepaste les.

Selecteer hier welke Workflow je wil koppelen aan de aangepaste les.