Producten - Pakketten

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 7:56 PM

Pakketten

In dit overzicht zie je alle reeds ingevoerde pakketten. Je kunt deze reeds ingevoerde pakketten exporteren naar Excel door aan de rechterkant op de blauwe knop ‘exporteren’ te drukken.

Je kunt een Pakket toevoegen door linksonder op de groene knop ‘Nieuw Artikel’ te drukken.

Geef het pakket een pakketnummer.

Geef het pakket een omschrijving.

Kies de categorie die van toepassing is op het betreffende pakket.

Afbeelding met tekst, Lettertype, lijn, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

Kies of je enkel geselecteerde artikelen wil tonen op de factuur of dat je standaard alle artikelen wil tonen op de factuur. Als je kiest voor geselecteerde artikelen dien je in de volgende stap per artikel aan te geven of deze op de factuur getoond moet worden.

Het systeem toont enkel artikelen uit de categorie die je bovenstaand hebt geselecteerd. Selecteer de artikelen die in het pakket moeten komen. Elk artikel kent de volgende variabelen:

Afbeelding met tekst, lijn, nummer, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Aantal: Aantal artikelen van het betreffende artikel dat in het pakket moet komen.

Artikelnummer: Nummer van het betreffende artikel, deze voert het systeem voor je op.

Omschrijving: Omschrijving van het betreffende artikel, deze voert het systeem voor je op.

Bedrag (excl. BTW): Prijs van het artikel exclusief BTW, deze voert het systeem voor je op.

Bedrag (incl. BTW): Prijs van het artikel inclusief BTW, deze voert het systeem voor je op.

Tonen: Als je hebt gekozen om geselecteerde artikelen op de factuur te tonen dien je hier aan te vinken of dit artikel op de factuur moet komen te staan.

Afbeelding met schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het systeem berekent de tegoeden automatisch door het tegoed van de betreffende artikelen bij elkaar op te tellen