Financieel - Betaalmethoden

Gewijzigd op Do, 8 Aug om 9:22 AM

Betaalmethoden

Voer hier je betaalmethoden in. Deze betaalmethoden kan je vervolgens gebruiken bij het toevoegen van een betaalmethode. Tevens zal deze worden gebruikt voor de export naar het boekhoudpakket.

Je kunt een nieuwe betaalmethode toevoegen door linksonder op de groene knop 'Nieuwe betaalmethode' te drukken.

Geef de betaalmethode een naam, kies om welke soort betaling het gaat en vink aan of deze betalingen geëxporteerd moeten worden naar het boekhoudpakket.