Financieel - kostenplaatsen

Gewijzigd op Do, 8 Aug om 9:22 AM

Kostenplaatsen

Voer hier je kostenplaatsen op. Deze kostenplaatsen kan je vervolgens gebruiken tijdens het aanmaken van Artikelen/Pakketten voor facturatie.

Je kunt een nieuwe kostenplaats aanmaken door linksonder te drukken op de groene knop 'Nieuwe Kostenplaatsen'.

Vul bij code het nummer van de kostenplaats in en bij omschrijving de naam van de betreffende kostenplaats. Druk tot slot op de blauwe knop 'opslaan'.