Financieel - Factuurmemo's

Gewijzigd op Do, 8 Aug om 9:18 AM

Factuurmemo's

Je hebt de mogelijkheid om standaard factuurmemo's op te voeren in deze instelling. Deze standaardmemo kan je dan vervolgens kiezen bij het aanmaken van een factuur, hierdoor hoef je niet telkens de moeite te nemen om de tekst van een memo opnieuw te typen.

Je kunt een memo toevoegen door linksonder op de groene knop 'Nieuwe Factuurmemo' te drukken. Geef de memo een naam en voeg tekst van de memo toe. Drukt tot slop op de blauwe knop 'opslaan'. Deze memo is nu te gebruiken bij het factureren.