Rijschool - systeem instellingen

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 12:32 PM

Kilometerregistratie

In de agenda functie kun je kilometers registreren. Geef hier aan of de kilometerregistratie per dag of per les plaats dient te vinden.

Planning instellingen

Bij het plannen van een les kun je een notitie opvoeren. Geef hier aan of deze standaard zichtbaar moet zijn voor de leerling of niet. Als je deze op zichtbaar zet, heeft de leerling de mogelijkheid om deze notitie in te zien in het leerlingportaal.

Versturen communicatie

Geef hier aan of de communicatie uit het emailadres van de rijschool of uit het emailadres van de medewerker die deze verstuurt dient te worden.

Bedrijfslogo

Hier kun je het logo van je bedrijf uploaden. Dit logo zal dan gebruikt worden op diverse plekken in de software, bijvoorbeeld op de facturen die worden verzonden.