Leerling gegevens

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:45 PM

LEERLING GEGEVENS

Om de leerling gegevens in te zien, aan te passen en aan te maken klik op het tabblad “Leerlingen“. Hier zie je het leerlingen overzicht. Als je een nieuwe leerling wilt toevoegen klik linksonder op het groene knopje “Nieuwe leerling“. Voer de gegevens van de nieuwe leerling in en druk rechtsonder op “Opslaan” om de leerling aan te maken.

Als je de leerling hebt aangemaakt maar toch nog iets wil veranderen in de gegevens kan dat ook. Klik in het tabblad “LEERLING” op het kopje “Gegevens“.

In dit scherm kun je je leerling gegevens instellen, bijvoorbeeld in het vakje leerling kun je zijn/ haar persoonlijke gegevens instellen.

CBR nummer; Je zult je misschien afvragen, hoe kom ik aan het CBR nummer van mijn leerling? Dit nummer krijg je van de leerling doordat de leerling de rijschool heeft gemachtigd bij het CBR.

Standaard instructeur; hier kun je kiezen wie de vaste instructeur van de leerling is. Als jij de enige instructeur bent is dat natuurlijk niet nodig.

Adres; vul hier de persoonlijke adres gegevens van de leerling in.

Contact; vul hier de persoonlijke adres gegevens van de leerling in.

Als je alle gegevens goed hebt ingesteld kun je rechtsonder in het scherm op de blauwe knop “OPSLAAN klikken.