Snel factureren

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:44 PM

SNEL FACTUREREN

Leerling

Planning

Om snel te gaan factureren ga je eerst naar het tabblad “Leerlingen” aan de linkerkant bovenaan. In het kopje “LEERLING” klik je op “Planning” om het overzicht van de planning te krijgen.

Door een categorie aan te klikken, krijg je de tegoeden van de leerling voor deze categorie te zien. Als er een negatief tegoed aanwezig is kan je dit snel en gemakkelijk factureren door op de knop “VERSCHIL FACTUREREN” te klikken.

Standaardproducten

Standaardproducten zijn nodig om snel te kunnen factureren, want je moet natuurlijk wel kunnen kiezen wat er gefactureerd word tegen welke prijs. De uitleg om een standaardproduct te maken kun je HIER vinden.

Toevoegen

Als je het verschil hebt gefactureerd en nog wat tegoed wilt toevoegen voor de volgende keer kan dat op de knop die hiernaast staat “TEGOED TOEVOEGEN“. Je kunt nu op het bolletje klikken waar je tegoed aan wilt toevoegen.