Abonnement - introductie

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:22 PM

Op deze pagina vind je alles over jouw abonnement.

Huidig abonnement

Je kunt je abonnement wijzigen door op het blauwe knopje wijzigen te drukken.

Vervolgens toont het systeem alle pakketten waar je uit kunt kiezen. Selecteer hier de pakketten die je graag wil gebruiken.

*let op: een pakket verwijderen wordt direct geactiveerd!

Actieve agenda's

Je kunt licenties van een medewerker aanpassen door te drukken op het knopje wijzigen.

Vervolgens kun je per medewerker een licentie meegeven die de volgende maand in gaat.

Facturen

Aan de rechterkant zie je een overzicht van alle licentie facturen die je hebt ontvangen van Autofox.

Druk op deze knop om Autofox te machtigen voor het doen van Automatische incasso's.

Overige knoppen

Druk op deze knop om de gebruiksvoorwaarden van Autofox te downloaden.

Druk op deze knop om te verwerkersovereenkomst van Autofox te downloaden.