Bevoegdheden - introductie

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:19 PM

Bevoegdheden - Introductie

Aan de linkerkant zie je een overzicht van de reeds opgevoerde bevoegdheden.

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Je kunt een Nieuwe Bevoegdheid toevoegen door linksonder te drukken op de groene knop ‘Nieuwe Bevoegdheid’. Vervolgens dien je de volgende zaken op te voeren voor het aanmaken van een bevoegdheid:

• Voer hier de naam op van de betreffende bevoegdheid.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Geef hier aan hoelang de bevoegdheid na het behalen geldig is.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Geef hier aan bij welk Opleidingsproduct of bij welke Opleidingsproductgroep de bevoegdheid afgegeven.

Afbeelding met tekst, ontwerp, begeleiding, algebra

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Geef aan of het om een theorie of praktijk training/cursus/opleiding gaat.

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, algebra

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Geef aan wanneer de bevoegdheid wordt behaald. Bij deelname aan de cursus is aanwezigheid voldoende bij slagen van het examen moet iemand ook een voldoende halen, deze score dien je op te voeren in de presentielijst van de training/cursus/opleiding.

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, algebra

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Geef hier aan vanaf wanneer deze bevoegdheid meegeteld moet worden. Als je kiest voor altijd kent het systeem deze direct toe. Als je kiest voor een startdatum pas vanaf deze datum.

Druk tot slot rechtsonder op de blauwe knop ‘opslaan’.