Statussen, Labels & Regio's - introductie

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:18 PM

Statussen, Labels & Regio's

Statussen

Statussen gebruik je om een leerling of een bedrijf een bepaalde status mee te geven. Je ziet deze status expliciet terug als je een leerling of bedrijf opent en je kunt in het overzicht filteren op leerlingen en bedrijven met een ingestelde status. Je kunt een nieuwe status toevoegen door op de groene knop 'Nieuwe Status' te drukken.

Regio's

Regio's kun je koppelen aan leerlingen en medewerkers zodat je kunt zien of je een leerling wel bij een bepaalde instructeur kunt inplannen. Tevens kan je d.m.v. een kleurtje expliciet zien aan welke regio de leerling uit het betreffende agenda plek is gekoppeld. Je kunt een nieuwe regio toevoegen door op de groene knop 'Nieuwe Regio' te drukken.

Notitie labels

Bij het invoeren van notities kun je notities een label meegeven zodat je op een later moment kunt filteren op alles notities met dit label. Je kunt een nieuw notitielabel toevoegen door op de groene knop 'nieuw label' te drukken.