Communicatie - Document templates

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 8:00 PM

Document Templates

Document templates gebruik je voor het genereren van documenten, zowel handmatig als automatisch door het systeem. Je maakt een nieuwe template aan door linksonder te drukken op de groene knop 'Nieuwe template'.

Stel vervolgens aan de rechterkant het template samen in de editor. In de templates maak je gebruik van shortcodes, onderstaand tref je meer informatie over deze shortcodes.

Document templates

Hier vind je de door jezelf gemaakte templates. Deze templates kunnen met de hand worden geselecteerd of aan een cursus/afspaak worden gekoppeld.  Voorbeelden hiervan zijn:

Standaard templates

Hier vind je de templates die standaard in het systeem staan en vanuit systeeminstellingen worden verstuurd, namelijk:

Overige knoppen

Druk op deze knop om een voorbeeld te downloaden van het geselecteerde template.