Communicatie - Bericht templates

Gewijzigd op Ma, 5 Aug om 7:59 PM

Bericht templates

Bericht templates kun je gebruiken voor het versturen van communicatie naar het leerlingportaal en als SMS. Je kunt templates aanmaken die handmatig kunt versturen en je kunt templates inrichten die automatisch worden verstuurd, deze zijn als door Autofox in het systeem gezet.

Instellingen

Als je dit vinkje aanzet zullen de Geautomatiseerde berichten als pop-up worden getoond in het leerlingportaal.

Als je dit vinkje aanzet zullen de Geautomatiseerde SMS berichten worden gestuurd naar het 06 nummer van je leerlingen.

Templates

Je kunt een template aanmaken door linksonder op de groene knop 'Nieuwe Template' te drukken. Vervolgens stel je de tekst op voor SMS en/of Rijles app berichten. Geef voor zowel SMS als Rijles app bericht aan of deze template ingeschakeld moet zijn.

Geautomatiseerd
De volgende berichten worden automatisch verstuurd (mits het vinkje ingeschakeld aan staat).

Stel per facet in welke tekst er voor SMS en/of Rijles app berichten verstuurd moet worden. Geef voor zowel SMS als Rijles app berichten aan of deze template ingeschakeld moet zijn.