Vorderingen

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:43 PM

VORDERINGEN

Waarom kan ik mijn vorderingskaart alleen inzien en niet invoeren?

Inzien

Bij het tabblad “Leerlingen” ⇒ kopje “Vorderingen” kun je de vorderingskaarten inzien maar niet aanpassen, er kunnen wel nieuwe vorderingskaarten worden toegevoegd.

Invoeren

Om vorderingskaarten van leerlingen in te voeren ga je naar “Planning” ⇒ “Agenda“. Als je dit hebt gedaan klik je op de les van de persoon waarvan je de vorderingskaart wilt aanpassen, druk op het blauwe knopje “VORDERINGEN” om de vorderingskaart te wijzigen. Koppel de vorderingskaart en druk opnieuw op vorderingen. Je kunt nu de vorderingskaart van de leerling invullen.

Aanpassen

Om vorderingskaarten van leerlingen aan te passen klik HIER.