…stel ik prijzen in

Gewijzigd op Tue, 27 Sep 2022 om 04:39 PM

HOE STEL IK PRIJZEN IN?

Artikelprijzen

Om artikelprijzen te maken heb je eerst een product nodig waar je deze prijs voor maakt. Een artikel toevoegen gebeurd bij “INSTELLINGEN” ⇒ “Producten“. Hier zit je in het producten menu, om een artikel toe te voegen klik op de groene knop linksonder in het scherm. Bij het kopje producten kun je een product aanmaken en er daarna een prijs aan geven.

Pakketprijzen

Bij pakketprijzen werkt het wat anders dan bij de artikelprijzen. Bij pakketprijzen worden verschillende artikelen toegevoegd om samen een pakket te vormen. De optelsom van de artikelprijzen worden samen de pakket prijs. Als je korting wil geven aan klanten die een pakket nemen kun je een artikel aanmaken die bijvoorbeeld -€10 kost, deze voeg je dan toe aan het pakket en zo kost het pakket €10 minder.

Als het niet duidelijk is waar wat ingevuld moet worden, klik op het vraagteken rechts boven in het scherm om meer uitleg te krijgen.