Autorisatiegroepen

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 02:11 PM
INSTELLINGEN

Autorisatiegroepen

Om naar de instellingen van de autorisatiegroepen te gaan ga je eerst naar het tabblad “Organisatie” bovenaan. In het kopje “Instellingen” zie je verschillende schermen met instellingen, klik op “Autorisatiegroepen” om de instellingen van de autorisatiegroepen te openen.


In dit scherm zie je de autorisatiegroepen, hier kun je zien welke rechten welke personen hebben. Als je een nieuwe groep wilt aanmaken kan dat ook. Dat doe je linksonder in het scherm door op de groene knoop “NIEUWE AUTORISATIEGROEP” te klikken. Daarna kun je deze toepassen op een medewerker. Let er wel op als als je iemand het administrator privilege geeft, dat diegene nu dezelfde rechten heeft als jij.

Meer rechten geven

Om een persoon meer rechten te geven ga je eerst naar het tabblad “Organisatie” bovenaan. In het kopje “Medewerker” zie je verschillende schermen met info over de medewerkers, je kunt hier pas op klikken nadat je een medewerker hebt geselecteerd. Als je dit hebt gedaan, klik op het kopje “Gegevens“. Aan de rechterkant kant van alle gegevens zie je het blokje “Autorisatie” er zitten standaard 2 autorisatiegroepen in de software.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren